Mūsų vertimo biure galite užsakyti vertimus visomis jums reikalingomis kalbų kombinacijomis. Bendradarbiaujame su vertėjais iš viso pasaulio. Stengiamės, kad vertimą atliktų vertėjas, kuriam kalba į kurią jis verčia būtų gimtoji. Visus vertimus patikrina redaktorius ir ši paslauga jau yra įskaičiuota į bazinę vertimo kainą.

Naujos vertimo technologijos (vertimo ar redagavimo programos, duomenų bazės, terminija) užtikrina verčiamų tekstų kokybę: kaupiama informacija apie vartojamus terminus, tikrinamas teksto vientisumas, taisomos gramatikos klaidos. Tai leidžia žymiai pagreitinti vertėjo darbą. Todėl galime greitai ir operatyviai atlikti daugelį užsakymų.

Vertimų kokybei  užtikrinti skatiname vertėjo ir kliento bendradarbiavimą. Kad jis vyktų sklandžiai ir būtų atsižvelgta į visus Jūsų pageidavimus, vertimų biure dirba profesionalūs projektų vadovai, kurių užduotis – užtikrinti kokybišką komunikaciją tarp Jūsų (užsakovo) ir vertėjo (užsakymo vykdytojo), analizuoti, kaupti visą pateiktą informaciją, parinkti kompetentingus vertėjus ir sekti, kad vertimų projektas vyktų sklandžiai ir Jūs laiku gautumėte užsakymą tokios kokybės, kokios tikitės. Jūsų aiškiai išsakyti pageidavimai yra pirmas žingsnis gero vertimo link. Tad pateikdami užsakymą, visada nurodykite ir reikalavimus verčiamam tekstui, vartotinus terminus bei kitą informaciją, kuri pagelbėtų vertėjui ir projektų vadovui suprasti, ko tikitės iš atlikto darbo.

Visada mielai patariame ir konsultuojame visais su vertimu, redagavimu susijusiais klausimais. Prašome rašyti el. paštu ar teirautis telefonu.

Projektų vadovai:
Tel. +370 677 96326 (LT, RU)

Tel. +370 614 36164 (LT, EN)
El. paštas uzsakymai [eta] vertimotechnologijos.lt